Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 28χρονος οπαδός της Αθλέτικ Μπιλμπάο που νοσηλευόταν σοβαρά τραυματισμένος, με κάταγμα και κακώσεις στο κρανίο. >>>

Ο άτυχος νέος τραυματίστηκε μετά την αναμέτρηση των Βάσκων με την Σάλκε για το Europa League, όταν σημειώθηκαν επεισόδια. Η ένταση άρχισε όταν οπαδοί της Μπιλμπάο προσπάθησαν να κατευθυνθούν προς αυτούς της Σάλκε. Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, παρόλα αυτά δεν έλειψαν τα βίαια επεισόδια.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ο 28χρονος οπαδός της ομάδας των Βάσκων έπεσε στο έδαφος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.Ο νεαρός ήταν σε κωματώδη κατάσταση για τρεις ημέρες και μόλις οι γιατροί του αφαίρεσαν τη μηχανική υποστήριξη διαπίστωσαν πως είναι εγκεφαλικά νεκρός.
Το συγκεκριμένο περιστατικό όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει σάλο στην πόλη του Μπιλμπάο καθώς  υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ο νεαρός έπεσε νεκρός από πλαστική σφαίρα αστυνομικού.
Οι οπαδοί της Αθλέτικ σήκωσαν πανό αποχαιρετώντας και τιμώντας  τον ''αδερφό'' τους και με συνθήματα έστειλαν μηνύματα κατά της αστυνομικής βίας
Η αστυνομία διενεργεί Ενορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του νεαρού Ιnigo Cabacas Liceranzu. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο βωμό του οπαδισμού και της αστυνομικής βίας έχουμε ακόμα ένα θάνατο νεαρού ανθρώπου.