Η πολεμική ανταποκρίτρια για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι έχει «κότσια» και δεν υποτάσσεται στις νέες εργασιακές συνθήκες που πρόκειται να επικρατήσουν στο Μεγάλο κανάλι. >>>Για τις νέες συνθήκες εργασίας στο κανάλι που εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια, μιλάει η δημοσιογράφος, η οποία αρνείται να υπογράψει τη νέα σύμβαση εργασίας που προσφέρει ο σταθμός στο προσωπικό του. 
«Νομίζω ότι οδηγούμαστε στην κατάργηση της μισθωτής εργασίας. Αυτά που ενδεχομένως συμβούν στο Mega, αλλά και συμβαίνουν ήδη σε άλλες επιχειρήσεις -πέρα και έξω από τα media- θεωρώ πως είναι προπομπός του Αρμαγγεδώνα που έρχεται από το φθινόπωρο...στην Ελλάδα. Πιστεύω πως από το Σεπτέμβρη και μετά το εργασιακό τοπίο στη πατρίδα μας θα θυμίζει καμένη γη...». 
Για τη δική της επιλογή να αποχωρήσει λέει ότι «είμαι πολύ κοντά στη σύνταξη κι είναι τέτοιο το οικογενειακό μου πλαίσιο που μπορεί να με στηρίξει και να υποστηρίξει την απόφασή μου. Κατανοώ, όμως, απολύτως όσους συναδέλφους αναγκάζονται να υπογράψουν και τους νοιάζομαι πολύ». 
Εμείς δεν έχουμε παρά να επικροτήσουμε τη στάση της.