nea_dimokratia_ARISTOTELOUS_9009Για “ονόματα εκπλήξεις” κάνουν λόγο στη Νέα Δημοκρατία. “Θα συζητούν επί μέρες τις επιλογές του προέδρου”, σχολίαζε στέλεχος του κόμματος από τα πιο παλιά, στη Θεσσαλονίκη. Και διευκρίνιζε ότι οι εκπλήξεις αφορούν “όλη τη χώρα”. >>>

 

Πέρα από τους, ήδη, εκλεγμένους, οι υπόλοιπες θέσεις θεωρούνται ανοικτές. Ερώτημα παραμένει για το ποια θα είναι η δεύτερη περιφέρεια στην οποία θα κατέβει ο Αντώνης Σαμαράς, αφού οι σκέψεις για –συμβολική- κάθοδο στην Α Θεσσαλονίκης γρήγορα εγκαταλείφθηκαν, καθώς στην ίδια περιφέρεια θα κατέβει –όπως κάνει παραδοσιακά- ο πρώην πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής. Παρόλα αυτά, κάποιοι υποστηρίζουν ότι ¨οι σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού με τον πρόεδρο είναι άριστες και έχουν συζητήσει το θέμα. Μη βιάζεστε”.

Την Τρίτη θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία, τα μέλη της οποίας θα εγκρίνουν και τυπικά τις λίστες. Για την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη και η πρώτη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά.

Την Πέμπτη όπως αναφέρουν και δημοσιεύματα η Νέα Δημοκρατία θα είναι έτοιμη να ανακοινώσει τα ψηφοδέλτιά της.