Με στόχο τους τονωτικές ενέσεις στην τοπική αγορά, λειτούργησαν φέτος το Πάσχα οι διάφοροι εμπορικοί και επαγγελματικοί σύλλογοι της Πιερίας, με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου. Οι καταναλωτές της Κατερίνης, των δήμων Δίου-Ολύμπου αλλά και Πύδνας-Κολινδρού, θα μπορούν >>>
έως και αύριο(14-4) από τις 10:00π.μ.-14.30μ.μ. προσκομίζοντας την απόδειξή τους, με αγορές άνω των 15 ευρώ, από τοπικά καταστήματα, να επιλέγουν το δώρο που τους χαρίζει το Επιμελητήριο Πιερίας δια χειρός των εκάστοτε εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων, επιβραβεύοντάς τους, για την επιλογή τους να στηρίξουν τους επαγγελματίες του τόπου τους.
Τα πασχαλινά δώρα που προσφέρονται είναι μεταξύ άλλων: λαμπάδες,μαντολάτο,σοκολατένια αυγά, καραμέλες αλλά και χαριτωμένα κοκκοράκια.

Ας κρατήσουμε λοιπόν ζωντανή την ελπίδα και την αγωνιστική διάθεση,ώστε, όπως τόνισε ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης "η ζωή ,η κοινωνία οι θεσμοί και οι αξίες της να συνεχίσουν να εξελίσσονται με επίκεντρο τον άνθρωπο". Και σίγουρα πρωτοβουλίες όπως αυτή έχουν σαν στόχο και την τόνωση της τοπικής αγοράς αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο.
Κατερίνα Στάμου