Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό: Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζεται σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Βόρειας Ελλάδος εξαιτίας των χιονοπτώσεων που σημειώθηκαν. >>>

 

Σύμφωνα με την αστυνομία η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, από το 25ο έως το 45ο χιλιόμετρο, στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Σαμαρίνας, από 25ο χλμ έως 54ο χλμ., στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Περιβολίου, από 20ο χλμ έως 43ο χλμ, στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Μετσόβου, από 16ο χλμ. έως 40ο χλμ. (όρια με Νομό Ιωαννίνων).

Στο νομό Καστοριάς η  κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 22ο χλμ. έως το 28ο χλμ.,  και στην επαρχιακή οδό Καστοριάς-Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από το 30ο χλμ έως το 45ο χλμ.

Στο νομό Φλώρινας αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί στο δρόμο Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 20ο χλμ. έως το 30ο χλμ..