Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία από την αδίστακτη συμμορία, που εξαπατά πλούσιους κυρίους και με την βοήθα των συνεργών τους αποσπούν από αυτούς τεράστια χρηματικά ποσά. >>>Οι δύο γνωστές Ελληνίδες πρώην μοντέλα και μια Ρωσίδα διατηρούν ροζ σελίδα στο ίντερνετ για λίγους και εκλεκτούς. Όταν οι πλούσιοι που αναζητούν συντροφιά, αυτές πηγαίνουν σπίτι και αφού τους προσφέρουν σεξουαλική ευχαρίστηση τους “γδύνουν”, με τη βοήθεια των συνεργών τους! 
Σύμφωνα με την "Espresso", οι τρεις γυναίκες που πέρασαν από το χώρο του μόντελινγκ αποτελούν τις βασικές πρωταγωνίστριες σε 15 ληστρικές επιδρομές που έγιναν σε σπίτια επιχειρηματιών, αλλά και διακεκριμένων αντρών στους επαγγελματικούς χώρους στους οποίους δραστηριοποιούνται. 
Τελευταίο θύμα ήταν ένας πλούσιος επιχειρηματίας, κάτοικος δυτικών προαστίων, ο οποίος αφού πέρασε μερικές ώρες πάθους με την Ρωσίδα καλλονή, στην συνέχεια βρέθηκε φιμωμένος στον καναπέ του με πέντε άνδρες να τον απειλούν να τους δώσει τον κωδικού του χρηματοκιβωτίου του και το πάθος να του κοστίζει 15.000 ευρώ!