Το κλείσιμο της εβδομάδας θα γίνει με σαφώς πιο βελτιωμένο καιρό, καθώς τα φαινόμενα έχουν περιοριστεί στα δυτικά, κυρίως, τμήματα της χώρας. Οι άνεμοι, σε μέτριες εντάσεις, θα διατηρήσουν τη θερμοκρασία σε σταθερές τιμές, ελαφρώς πιο ζεστές από τις προηγούμενες ημέρες. >>>
Την Παρασκευή οι βροχές θα περιοριστούν στη δυτική Ελλάδα, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις, πιο πυκνές στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι στα πελάγη θα έχουν ένταση στα 4-6 μποφόρ, νότιοι- νοτιοανατολικοί, που πρόσκαιρα μπορεί να φτάνουν τα 7 μποφόρ στο κεντρικό Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει στους 22 με 23 βαθμούς. Πιο αναλυτικά, οι ελάχιστες και οι μέγιστες θερμοκρασίες για κάθε διαμέρισμα της Ελλάδας θα κυμανθούν:
Βόρεια: 4 έως 19°C.
Κεντρικά: 6 έως 22°C.
Δυτικά: 6 έως 19°C.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου: 11 έως 19°C.
Κρήτη: 10 έως 23°C.
Κυκλάδες: 10 έως 21°C.
Πελοπόννησος: 6 έως 21°C.
Θεσσαλονίκη
Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς και οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα είναι νοτιοανατολικοί στα 3-5 μποφόρ.