Στον κολλητό του, παλιό παίκτη του Δικεφάλου και νυν προπονητή της εθνικής Ελπίδων, Γιώργο Γεωργιάδη φαίνεται να καταλήγει-σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του difernews.gr- ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, για την θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ! >>>

Οι αντιφατικές δηλώσεις του Μπόλονι για το αν θα μείνει ή όχι στον ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με το χαμηλό μπάτζετ της νέας χρονιάς και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν στις τάξεις των οργανωμένων και όχι μόνο φιλάθλων του Δικεφάλου, τα ονόματα των Δώνη, Κονσεισάο και Αναστασιάδη, ως υποψηφίων διαδόχων του Ρουμάνου τεχνικού για τον ασπρόμαυρο πάγκο, οδηγούν τον Ζήση Βρύζα σε μια επιλογή ρίσκου-λόγω απειρίας-αλλά άκρως…Παοκτσήδικης , για την «ηλεκτρική» καρέκλα του πάγκου της ομάδας του Δικεφάλου.

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη της ομάδας και νυν τεχνικού της εθνικής Ελπίδων, Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος κατά 99%, εφόσον τελικά δεν παραμείνει ο Μπόλονι που θεωρείται και το πιο πιθανό, θα είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Στα συν του, πέρα από το προσιτό του κασέ, θεωρείται το ασπρόμαυρο  παρελθόν του, αλλά και οι άριστες σχέσεις του με την οικογένεια του Δικεφάλου, όπως και το ότι , αν και άπειρος σαν προπονητής, τα δείγματα που έδειξε στον πάγκο των Ελπίδων είναι άκρως ενθαρρυντικά για ένα νέο τεχνικό.

Ωστόσο το γεγονός της απειρίας του σαν προπονητής ομάδας στην Σούπερ λίγκα και δη ομάδας σαν τον ΠΑΟΚ είναι ένα ρίσκο που καλείται να πάρει η διοίκηση του Βρύζα, για μια χρονιά που θεωρείται και είναι από τις πιο καθοριστικές για το παρόν και το μέλλον του ασπρόμαυρου συλλόγου.

Άλλωστε η κοινή τους παρουσία πριν από λίγες μέρες, μαζί και με τον Γιώργο Σαχπατζίδη, σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου απόλαυσαν -με  καλή παρέα -τα τραγούδια του Στέλιου Ρόκκου, μόνο τυχαία δεν ήταν…