Καταστροφή προεκλογικού υλικού, που υπήρχε τοποθετημένο σε περίπτερα, στο Θησείο και τα Πατήσια (στην Αθήνα), αλλά και μηνύσεις από μεγαλοεργολάβους σε όλη τη χώρα και αποκλεισμούς από την τηλεόραση, καταγγέλλουν τα μέλη του "Κινήματος Δεν Πληρώνω", που διεκδικεί την ψήφο μας στις εκλογές της 6 Μαΐου. >>>


"Σαν να μην έφταναν οι δεκάδες μηνύσεις και οι κλητεύσεις προς απολογία εκ μέρους των μεγαλοεργολάβων και του κράτους", τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, "ήρθαν και άλλα δυο κερασάκια στην τούρτα της απόπειρας φίμωσης".
Όπως υποστηρίζουν, οι υπουργοί Π. Καψής και Τ. Γιαννίτσης, "αποκλείουν από την προβολή μέσω των ΜΜΕ" το Κίνημα "με φωτογραφικά τερτίπια"
Το... δεύτερο κερασάκι της καταγγελίας είναι οι βανδαλισμοί στα περίπτερα που έχει στήσει το Κίνημα, για την προεκλογική περίοδο, σε Πατήσια και Θησείο. "Σαν τους κλέφτες χθες το βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα, έσκισαν τη λινάτσα από το περίπτερο των Άνω Πατησίων κι έκλεψαν τις σημαίες μας που ήταν υψωμένες πάνω σε αυτά", λένε και προσθέτουν πως περίοικοι έχουν δώσει περιγραφή των δραστών.
Για το κίνημα οι βανδαλισμοί "έρχονται σα συνέχεια της μεθοδευμένης αφαίρεσης και καταστροφής ολων των αεροπανό που είχαμε αναρτήσει σε κεντρικούς δρόμους αλλά και σε γειτονιές".
Κι η ανακοίνωση καταλήγει: "Μαθημένα τα βουνά απ' τα χιόνια. Κι εμείς, να είναι σίγουροι, δεν έχουμε μάθει όταν μας δίνουν ένα χαστούκι να γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο"...