Στη διεθνή εθελοντική καμπάνια “let’s do it” συμμετείχε, σήμερα, ο δήμος Βόλβης, αλλά και 25 τοπικοί φορείς μεταξύ των οποίων >>>
σχολεία, πολιτιστικοί, αθλητικοί, περιβαλλοντικοί και μορφωτικοί σύλλογοι από όλο το δήμο, το πυροσβεστικό σώμα, ο στρατός και η υπηρεσία πολιτικής προστασίας του Δήμου Βόλβης.
Τα 600 και πλέον άτομα που συμμετείχαν από τους διάφορους φορείς υπό την οργανωτική εποπτεία του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης, με τη συνδρομή των οχημάτων του Δήμου Βόλβης και του Πυροσβεστικού Σώματος, κατόρθωσαν να απαλλάξουν από τα σκουπίδια όλα τα σημεία φυσικού κάλλους του Δήμου, εντός και εκτός των οικιστικών περιοχών. 



Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι δράσεις καθαρισμού πραγματοποιήθηκαν στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Βόλβης (Στρυμωνικός κόλπος), στις παρόχθιες εκτάσεις της Λίμνης Βόλβης, στα Μακεδονικά Τέμπη και στο οροπέδιο της Αρέθουσας.
Ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Δημήτρης Γαλαμάτης δήλωσε σχετικά: «Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και η επιτυχία που σημείωσε στο Δήμο μας η εθελοντική δράση “Lets’ do it, φανερώνει την ευαισθησία του κόσμου γύρο από τα περιβαλλοντικά ζητήματα και καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τι μπορεί να επιτευχθεί όταν οι υπηρεσίες του Δήμου και οι πολίτες συνεργάζονται, σαν μία ομάδα με έναν κοινό σκοπό».