Το μέλλον της πρωινής ζώνης φαίνεται αβέβαιο και οι συζητήσεις των διευθυντικών στελεχών είναι στις επάλξεις. >>>Ο Πέτρος Μπούτος και ο Γιάννης Λάτσιος, διευθυντές προγράμματος σε Mega και ANT1 αντίστοιχα, σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα έχουν σκοπό να συναντηθούν για να δουν πιο θα είναι το μέλλον της πρωινής ζώνης. Οι δυο διευθυντές θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα, με βασικό κριτήριο το κόστος των πρωινών εκπομπών σε συνάρτηση με τα διαφημιστικά έσοδα. 
Και παρά το γεγονός ότι η τηλεοπτική σεζόν σε σχεδόν δυο μήνες ρίχνει αυλαία η απόφαση του Star να καταργήσει την πρωινή ζώνη, μετά το Πάσχα, και να μεταφέρει την «Μελέτη» το μεσημέρι, προβλημάτισε σοβαρά τους ιθύνοντες των δυο μεγάλων καναλιών, με δεδομένη φυσικά και την ίδια κίνηση που έκανε πρώτα ο Alpha στην αρχή της σεζόν. 
Το μόνο σίγουρο είναι πως όποια απόφαση κι αν παρθεί θα είναι από κοινού τόσο για το Mega όσο και για τον ANT1, θα προχωρήσουν δηλαδή σε συντονισμένες κινήσεις και δεν πράξουν ως μονάδα αφού κανείς δεν «επιθυμεί» να «παίζει μπάλα» μόνος του σε μια ζώνη.