Στον ειδυλλιακό χώρο της πλαζ Αρετσούς ο Δήμος Καλαμαριάς διοργανώνει και φέτος την 25η Ανθοκομική Έκθεση, την κορυφαία περιβαλλοντολογική εκδήλωσή του. >>>



Δίπλα στο κύμα ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει λουλούδια και φυτά σε μια απίστευτη ποικιλία σχεδίων και εκθεμάτων αλλά και τα πλούσια μουσικοχορευτικά και χορωδιακά προγράμματα που διοργανώνει η Δημοτική Εμπορική Τουριστική Επιχείρηση του Δήμου.

Τα εγκαίνια της Ανθοέκθεσης θα γίνουν από το Δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη, σήμερα, Τετάρτη 25 Απριλίου στις 19.00.

Συμμετέχουν παραγωγοί φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου - εποχικού λουλουδιού και εκθέτες με παρεμφερή προϊόντα από την Κεντρική Μακεδονία, Επιχειρήσεις με είδη Κεραμικής - Λαϊκής Τέχνης και Διακόσμησης, η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Καλαμαριάς, ο Σύνδεσμος ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης , το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καλαμαριάς με τρία τμήματα: Λαϊκή Τέχνη - Ζωγραφική - Αγιογραφία, η Επιτροπή Ειρήνης Καλαμαριάς, το Κέντρο Ειδικής Αγωγής με το τμήμα Γεωπονίας, η ΧΑΝ Καλαμαριάς, το Ζωοφιλικό Οικολογικό Σωματείο «Μαζί μπορούμε», Έκθεση βιβλίου, Επιχειρήσεις με είδη εξοχής, κήπου και καλοκαιρινού ενδιαφέροντος.

Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινές 10.00-14.00 και 17.00-21.30 Σαββατοκύριακα και Πρωτομαγιά (πρωτομαγιάτικο γλέντι) 10.00-21.30. Κάθε βράδυ θα λειτουργεί υπαίθρια ταβέρνα