Προσωπικότητες και μη επαγγελματίες πολιτικοί είναι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της Δράσης. >>>Τα ψηφοδέλτιά της ανακοίνωσε η Δράση - Φιλελεύθερη Συμμαχία την Κυριακή. Επικεφαλής του συνασπισμού Στέφανος Μάνος θα είναι υποψήφιος στην Α' και Β' Αθήνας, ενώ συμμετέχουν προσωπικότητες όπως ο Θ.Βερέμης, Γ.Βαλιανάτος και πολλοί μη επαγγελματίες πολιτικοί «άνθρωποι με πραγματικές δουλειές, οι οποίοι είναι σε επαφή με τον πραγματικό κόσμο· άνθρωποι αποτελεσματικοί, που δεν ξεπήδησαν από κομματικούς σωλήνες».
Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο συνασπισμός «οι υποψήφιοι της Δράσης - Φιλελεύθερης Συμμαχίας είναι μη επαγγελματίες πολιτικοί, άνθρωποι με πραγματικές δουλειές, οι οποίοι είναι σε επαφή με τον πραγματικό κόσμο. Άνθρωποι αποτελεσματικοί που δεν ξεπήδησαν μέσα από τους κομματικούς σωλήνες. Είναι ενεργοί πολίτες, οι οποίοι λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν αποφάσισαν ότι η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφεθεί στους επαγγελματίες πολιτικούς.
»Το 39% των υποψηφίων είναι γυναίκες ενώ ποσοστό 64% αντιστοιχεί σε ανθρώπους κάτω των 50 ετών. Στα ψηφοδέλτια της Δράσης υλοποιείται πράγματι η ανανέωση που όλοι επαγγέλλονται αλλά ουδείς αποτολμά. »Ο επικεφαλής του συνασπισμού Δράσης- Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Στέφανος Μάνος, θα είναι υποψήφιος στην Α' και στην Β' Αθηνών. »Προσωπικότητες όπως οι Θ. Βερέμης, Κ. Αλεξάκος, Λ. Λιαρόπουλος, Α. Καρίπογλου, Μ. Φλέγγα-Κουρεμένου Ευφ. Δοξιάδη, Γ. Ληξουριώτης, Τ. Μίχας, Δ. Γουσέτης, Σ. Κασιμάτης, Γ. Βαλιανάτος και Τ. Αβραντίνης, συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια της Δράσης-ΦΙ.Σ μαζί με πλήθος άξιων ανθρώπων που αποφάσισαν να υψώσουν την φωνή τους και να διεκδικήσουν μια καλύτερη Ελλάδα».