Εντοπίστηκε και συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (Πέμπτη 5 Απριλίου 2012), στο Κορωπί Αττικής, 40χρονος ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ο δράστης της δολοφονίας 28χρονου αλλοδαπού, στο Ανάχωμα Λαγκαδά. >>>

Η δολοφονία έγινε το βράδυ της 29 Μαρτίου 2012. Την αστυνομία ειδοποίησε 29χρονος ομοεθνής του θύματος, που είχε πέσει, επίσης, θύμα της επίθεσης του δολοφόνου. Οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα πεσμένο στο έδαφος με ένα μοιραίο τραύμα, από αιχμηρό αντικείμενο, στα πλευρά. Ο δε 29χρονος, που είχε ειδοποιήσει την αστυνομία, έφερε πολλαπλά -ελαφρά- τραύματα από ξύλο και αιχμηρό αντικείμενο, στην πλάτη και το χέρι.
Με βάση την κατάθεση του 29χρονου, σε βάρος του 40χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια του 2ου Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Ο 40χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Κορωπί και θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, καθώς εναντίον του έχει ασκηθεί δίωξη για «ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία», «επικίνδυνη σωματική βλάβης και παράβασης του Νόμου «περί Όπλων».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο στη δολοφονία να ενέχονται και άλλοι αλλοδαποί.