Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία αλλά και φωτογραφίες του 57χρονου προπονητή που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε παιδάκια. >>>
Πρόκειται για τον Δημήτρη Λιγομένο του Μιχαήλ και της Δήμητρας, γεννηθείς την 10-2-1955 στο Περιστέρι Αττικής, κάτοικος Αθηνών, προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας, για τον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών.
Τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό των αδικημάτων που κατηγορείται, σε βάρος των ανήλικων παιδιών.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, στο πλαίσιο των στοχευμένων περιπολιών, σε χώρους εξωσχολικών δραστηριοτήτων ανηλίκων παιδιών, με σκοπό την προφύλαξη τους, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Προστασίας Ανηλίκων και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση και εκμετάλλευση πληροφοριών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος προπονητής ποδοσφαίρου συνελήφθη επ' αυτοφώρω στα Πατήσια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος τεσσάρων παιδιών.
Όπως και στην υπόθεση του προπονητή μπάσκετ που ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων στο Ρέθυμνο, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, ο 57χρονος καλούσε τα παιδιά στο σπίτι του μετά την προπόνηση και τα κακοποιούσε σεξουαλικά.