Προβλήματα υδροδότησης θα σημειωθούν σήμερα στο δήμο Παύλου Μελά. Όπως ανακοινώθηκε από την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), από τις 8:00 π.μ. - 16:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω αντικατάστασης δικλείδων Φ200 στη συμβολή των οδών >>>
28ης Οκτωβρίου με Κουτηφάρη στο δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς: 28ης Οκτωβρίου, Ελευθερίας, Κουτηφάρη, Βαϊνδηρίου, Ακριτών, Ηλιουπόλεως, Λαγκαδά, Στ. Δαμουλάκη και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Επίσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε τμήμα της Σταυρούπολης, στην περιοχή Τερψιθέα, του δήμου Παύλου Μελά.
Επίσης από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ. θα γίνουν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού με το υφιστάμενο δίκτυο στη συμβολή των οδών Ολύμπου με Ομήρου του δήμου Παύλου Μελά. Θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς: Ομήρου, Ολύμπου, Δασκάλας Αθηνάς Τσακίρη, Σοφοκλή, Ηφαίστου, Αφροδίτης, Ποσειδώνος και σε όλες τις παρακείμενες οδούς του δήμου Παύλου Μελά.