Βρήκε το... δάσκαλό της! Η δημοφιλής νεαρή ηθοποιός η οποία τηρούσε πάντα χαμηλούς τόνους στη προσωπική της ζωή, εδώ και δύο χρόνια έβγαινε με γνωστό επιχειρηματία. Και, πλέον, θα ντυθεί νυφούλα... >>>


Ο λόγος για την Ευδοκία Ρουμελιώτη, που την είδαμε, τελευταία, στο ρόλο της Ελπίδας, στη "Ζωή της Άλλης" -αν και την ερωτευτήκαμε στο "Θα βρεις το δάσκαλό σου".

Η νεαρή ηθοποιός και ο αγαπημένος της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης, επρόκειτο να παντρευτούν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως, ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας του επιχειρηματία ανέτρεψε τα σχέδιά τους.

Ένα χρόνο μετά, δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Τοπική Φωνή» της Πρέβεζας, παρόλο που θα κάνουν τους γάμους τους στην Αθήνα (το... συνηθίζουν οι επώνυμοι, για να γλιτώνουν τις κάμερες)...

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Τατιάνα Στεφανίδου,είπε σχετικά: «Δεν έχουμε διαλέξει ακόμη ημερομηνία και εκκλησία. Τώρα που έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες, νιώθω λίγο άγχος. Ο γάμος μας θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο"

Παλιότερα είχε δηλώσει πως "όταν αισθάνεσαι ότι έχεις βρει τον άνθρωπο της ζωής σου, τότε ο γάμος έρχεται από μόνος του".

Η ώρα η καλή, λοιπόν.