Πωλείται στην Καλιφόρνια έναντι 12 εκατομμυρίων δολαρίων το σπίτι στο οποίο φημολογείται ότι στέγαζαν την παράνομη σχέση τους η Μέρλιν Μονρόε και ο Πρόεδρος Κένεντι. >>>
Έχοντας ήδη συναντηθεί δύο φορές το 1950, ο Πρόεδρος Κένεντι και η Μέριλιν Μονρόε δεν είχαν ποτέ επιβεβαιώσει τις φήμες που τους ήθελαν να διατηρούν σχέση. 
Η συγκεκριμένη βίλα των 1000 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σαράντα χιλιόμετρα έξω από το Λος Αντζελες, στη Λεωφόρο Φαρολοουν 9361, ενώ το 1960 περιήλθε στην κατοχή του παιδικού φίλου του Κένεντι, Φρανκ Σινάτρα. 
Το σπίτι τοποθετείται στην κορυφή ενός λόφου σε ένα δρόμο με στροφές ενώ αποτελείται από έξι μπάνια, μια μεγάλη γκαλερί,τρία ιδιωτικά γραφεία με πλήρη αίθουσα συνεδρίων και από ένα χώρο 135 τετραγωνικών τον οποίο χρησιμοποιούσε ο Πρόεδρος για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία του.
Η τοποθεσία του σπιτιού πάνω στο λόφο αποτελεί την ιδανική ερωτική φωλιά για το ζευγάρι το οποίο θα μπορούσε να απολαμβάνει τη σχέση του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το ακίνητο έχει χαρακτηριστεί από τους πράκτορες της δημοπρασίας ως «η κορυφή του κόσμου». 
Η Μονρόε συνήθιζε να επισκέπτεται το μινιμαλιστικού τύπου σπιτι το οποίο είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και γυαλί. Φήμες που κυκλοφορούσαν διέδιδαν ότι και ο ίδιος ο πρόεδρος το επισκεπτόταν συχνά. 
Το σπίτι έχει φιλοξενήσει τα πιο γκλάμουρ πάρτυ του Χόλλυγουντ, στα οποία παρευρέθηκαν πολλές διάσημες ηθοποιοί της εποχής όπως η Lucille Ball και η Ava Gardner. 
Ο Φρανκ Σινάτρα νοίκιαζε το σπίτι επι δέκα χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του 1950.Ο τραγουδιστής, έφυγε από το σπίτι στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και παρέμεινε άδειο μέχρι οι σημερινοί ιδιοκτήτες του να το αποκαταστήσουν και να το επαναφέρουν σε καλή κατάσταση. 
Τα τελευταία χρόνια μια λίστα από διασημότητες έχουν χρησιμοποιήσει το σπίτι για γυρίσματα, όπως ο Usher για το μουσικό του βιντεοκλίπ «Burn», η τηλεοπτική σειρά «Mad Men» και η ταινία «Dream Girls».που έχει βραβευτεί με όσκαρ. 
Το σπίτι το οποίο περιγράφεται ως ένα από τα πιο εκθαμβωτικά και όμορφα στη Νότια Καλιφόρνια, έχει σχεδιαστεί από τους διάσημους αρχιτέκτονες Pereira και Luckman και η κύρια κατοικία των 135 στρεμμάτων αποτελείται από δύο στρέμματα γκαζόν. 
Το 12 εκατομμύριων δολαρίων σπίτι διαθέτει επίσης χώρο στάθμευσης για 200 αυτοκίνητα.«Έχτισαν το 50 τοις εκατό του σπιτιού από γυαλί επειδή σαν υλικό είναι ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου. Ήταν ένα πλήρες αρχιτεκτονικό επίτευγμα καθώς η κατασκευή του κοστίζει μια περιουσία », δήλωσε ο υπεύθυνος από το γραφείο πλειστηριασμού.