Πολλή δουλειά έχει πέσει στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου Βόλβης. Συνεδριάζει, σήμερα, το μεσημέρι, στο δημοτικό κατάστημα στο Σταυρό κι έχει να πάρει αποφάσεις για 44 θέματα της ημερήσιας διάταξης. >>>

 

Ανάμεσά τους είναι η διάθεση πίστωσης για τη βελτίωση και συντήρηση της ιστοσελίδας του δήμου, τη συντήρηση πάρκων, τη διαμόρφωση των όρων δημοπράτησης δημοτικών αναψυκτηρίων σε διάφορες περιοχές του δήμου, αλλά και για τη διάθεση δημοσίων εκτάσεων.

Αναλυτικά τα θέματα:

1. Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης υλοποίησης του Προϋπολογισμού Α' τριμήνου 2012

2. Διάθεση πίστωσης για μετακινήσεις υπαλλήλων.

3. Διάθεση πίστωσης για την προμήθεια σακουλών κάδων απορριμμάτων.

4. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο περί καθορισμού τέλους υπαίθριας διαφήμισης.

5. Διάθεση πίστωσης για την πληρωμή δικαστικών επιμελητών.

6. Έγκριση πρακτικών δημοπράτησης για την «Προμήθεια λαμπτήρων, ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού έτους 2012».

7. Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού (έλεγχος ΚΤΕΟ των οχημάτων του Δήμου).

8. Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού (αλλαγή αδειών οχημάτων δήμου Βόλβης).

9. Διάθεση πίστωσης για την πληρωμή του Αντώνιου Δράκου σύμφωνα με την διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

10. Διάθεση πίστωσης για την πληρωμή του Αστέριου Απρίλη σύμφωνα με την διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

11. Διάθεση πίστωσης για την προμήθεια αντιτετανικών εμβολίων.

12. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών «Παροχής υπηρεσιών συντήρησης – υποστήριξης εφαρμογών λογισμικού» και καθορισμός των όρων διακήρυξης του διαγωνισμού.

13. Διάθεση πίστωσης για την πληρωμή τιμολογίων παλαιοτέρων οικονομικών ετών (2007 – 2010).

14. Καθορισμός όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου «ΑΚΤΙΟ».

15. Καθορισμός όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου «Versus».

16. Καθορισμός όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου «ΚΟΚΟΣ».

17. Καθορισμός όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση το δημοτικού αναψυκτηρίου «Αϊ Γιάννης».

18. Διάθεση πίστωσης για εργασίες συντήρησης της ιστοσελίδας του δήμου.

19. Διάθεση πίστωσης για εργασίες συντήρησης των πάρκων του δήμου.

20. Διάθεση πίστωσης για την προμήθεια κρυοθερμικής ασφάλτου.

21. Διάθεση πίστωσης για το υπόλοιπο της σύμβασης που αφορά στις υποστηρικτικές εργασίες τήρησης διπλογραφικού λογιστικού συστήματος έτους 2011.

22. Διάθεση πίστωσης για "Μελέτη τριών δεξαμενών χωρητικότητας 60κ.μ. για την αντιπυρική προστασία του Δημοτικού Δάσους Στεφανινών"

23. Διάθεση πίστωσης για "Μελέτη ανακατασκευής - βελτίωσης δασικού πυροφυλακίου για την αντιπυρική προστασία δημοτικού δάσους Στεφανινών Δήμου Βόλβης"

24. Διάθεση πίστωσης για την ανάπτυξη συστήματος διαχειριστικής επάρκειας τύπου Α και Β σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1429:2008.

25. Διάθεση πίστωσης για την αμοιβή φορέα πιστοποίησης για τη διασφάλιση ποιότητας ISO.

26. Ορισμός πληρεξούσιων δικηγόρων για την νομική εκπροσώπηση του Δήμου.

27. Καθορισμός όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση καλλιεργήσιμης γης Τ.Κ. Περιστερώνας Δήμου Βόλβης.

28. Έγκριση πρακτικών δημοπράτησης για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 7.000,00τ.μ. με αριθμό τεμ. 18 που βρίσκεται στην αριθμ. 1159 έκταση Βοσκή Πεδινή της Σ.Δ. 1982 αγροκτήματος Σχολαρίου – Λαγκαδά.

29. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια λιπαντικών και καθορισμός των όρων διακήρυξης.

30. Καθορισμός τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την 71/968 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά στην ΚΑΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και της ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ.

31. Καθορισμός τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την 71/968 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά στον ΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ και της ΣΕΒΑΣΤΗΣ.

32. Καθορισμός τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την 71/536 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά στην ΣΤΟΦΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ και της ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ.

33. Καθορισμός τιμής μονάδος για τη μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και της ΠΑΡΘΕΝΑΣ σύμφωνα με την υπ’αρ. 71/2005 Π.Ε. Ασπροβάλτας.

34. Καθορισμός τιμής μονάδος για τη μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία της ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ και της ΜΑΡΙΑΣ σύμφωνα με την υπ’αρ. 71/2005 Π.Ε. Ασπροβάλτας.

35. Καθορισμός τιμής μονάδος για τη μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία της ΣΤΟΦΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ και της ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ σύμφωνα με την υπ’αρ. 71/2005 Π.Ε. Ασπροβάλτας.

36. Καθορισμός τιμής μονάδος για τη μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του ΣΠΑΝΟΥΔΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ του ΙΩΑΝΝΗ και της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ σύμφωνα με την υπ’αρ. 71/2005 Π.Ε. Ασπροβάλτας.

37. Καθορισμός τιμής μονάδος για τη μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του ΣΠΑΝΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του ΙΩΑΝΝΗ και της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ σύμφωνα με την υπ’αρ. 71/2005 Π.Ε. Ασπροβάλτας.

38. Καθορισμός τιμής μονάδος για τη μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία των ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΤΣΑΙΡΕΛΗ ΜΑΛΑΜΑΤΗΣ σύμφωνα με την υπ’αρ. 71/2005 Π.Ε. Ασπροβάλτας.

39. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας ΧΑΤΖΙΣΗ - ΚΥΡΟΥ ΦΑΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ σύμφωνα με την υπ’ αρ. 71/950 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

40. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΧΑΤΖΙΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ σύμφωνα με την υπ’ αρ. 71/950 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

41. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας ΜΠΑΛΤΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και της ΧΡΥΣΗΣ σύμφωνα με την υπ’ αρ. 71/950 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

42. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας ΜΠΑΛΤΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ και της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ σύμφωνα με την υπ’ αρ. 71/950 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

43. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και της ΕΛΕΝΗΣ σύμφωνα με την υπ’ αρ. 71/950 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

44. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας ΜΕΝΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ σύμφωνα με την υπ’ αρ. 4/4 διορθωτική πράξη εφαρμογής.