Μια νέα προσπάθεια άνοιξε πανιά, απόψε, στο Διαδίκτυο. Το site u-r.gr, συντομογραφία του τίτλου United Reporters, που σκοπό έχουν να μας ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε τι λένε οι ίδιοι: >>>

"Ο ιστότοπος www.u-r.gr είναι η νέα, καινοτόμος διαδραστική πλατφόρμα ενημέρωσης, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες της Θεσσαλονίκης να πληροφορηθούν άμεσα και να συμμετάσχουν οι ίδιοι ενεργά στα γεγονότα και στη διαμόρφωση του περιεχομένου της.
Ο κορμός των UR είναι μία ολιγομελής ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων με μακρά παρουσία σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Σκοπός μας είναι η παροχή άμεσων και αξιόπιστων πληροφοριών για την πόλη. Βασιζόμαστε στη συμμετοχή των ίδιων των πολιτών, εξ ου και μεγάλο μέρος του ιστότοπου είναι αφιερωμένο σε διαδραστικό περιεχόμενο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να μην είναι απλοί χρήστες, αλλά να γίνουν οι ίδιοι οι ρεπόρτερ και οι φωτογράφοι, οι αρθρογράφοι και οι σχολιαστές, και εν τέλει οι διαμορφωτές του περιεχομένου. Στο πλαίσιο αυτό, δίνουμε τη δυνατότητα δημοσίευσης απόψεων, φωτογραφιών, βίντεο, σχολίων και καταγγελιών, καθώς και την επιλογή να πουν οι ίδιοι οι αναγνώστες ποιο θέμα τους απασχολεί, τι θα ήθελαν να διερευνήσουμε, και τι συμβαίνει στο άμεσο περιβάλλον τους".
Ποιοι είναι οι Ενωμένοι Ρεπόρτερ; Η Φανή Χαρίση, ο Απόστολος Τσίας, ο Γιώργος Χρηστίδης κι ο Ευκλείδης Καραγιαννίδης. Μαζί τους οι... φίλοι τους, που τους συμπαραστέκονται σε αυτήν τους την προσπάθεια.
Από μας, τις καλύτερες ευχές, για ένα ταξίδι αξέχαστο... Καλοτάξιδοι! Και πάντα Ενωμένοι!