Συνεχίζονται και σήμερα οι εκδηλώσεις των «Εαρινών Ημερών Βιβλιοθηκών». Μαθητές και παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν από παράσταση κουκλοθέατρου, ως εικαστικά εργαστήρια. Οι μεγάλοι μπορούν να παρακολουθήσουν από σεμινάρια... κηπουρικής ως κινηματογραφικές ταινίες. Αναλυτικά: >>>

  • - Σήμερα στις 10:00 π.μ. στην Παιδική Βιβλιοθήκη Σταθμού (Αναγνωσταρά 9 – 11) σπουδάστριες του ΙΕΚ «ΑΚΜΗ» θα παρουσιάσουν κουκλοθέατρο με το κλασικό παραμύθι του Κάρλο Κολόντι «Πινόκιο». 
  • - Στις 10:00 π.μ. στην Παιδική Βιβλιοθήκη Δελφών (Δελφών 208 και Ορεστιάδος 3) θα πραγματοποιηθεί εικαστικό εργαστήρι με θέμα «Κούκλες από χαρτί και ... γκράφιτι».
  • - Στις 17:00 -19:00 μ.μ. στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κάτω Τούμπας (Πυλαίας 59) θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο κηπουρικής από τη δασολόγο Αιμιλία Ροδοπούλου.
  • -Στις 19:30 μ.μ. στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3 και Στ. Νούκα) θα προβληθεί η ταινία «Υπόθεση Farewell» βασισμένη στο βιβλίο «Bonjour Farewell» του Sergei Kostine.  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.