Επίθεση προς την Αριστερά από την Άννα Διαμαντοπούλου μέσω του ΣΚΑΙ. >>>
Χαρακτήρισε λαϊκισμό την προσέγγιση «να φύγουν όλοι καθώς για όλα φταίνε οι 300 της Βουλής», ενώ πρόσθεσε πως στην Ελλάδα η Αριστερά μετέτρεψε κάθε ρουσφέτι σε αγωνιστική διεκδίκηση, υποστηρίζοντας πως δεν είναι δυνατόν να μην έχει καταλάβει (η Αριστερά) τι συμβαίνει στην χώρα.
Η κυρία Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι έγιναν κάποιες μεταρρυθμίσεις αλλά ποτέ δεν χτυπήθηκε, όπως είπε, «ο καρκίνος».
Η υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ακόμα πως μετά την είσοδο της Ελλάδας στο ευρώ έπεσε φθηνό χρήμα στην αγορά με αποτέλεσμα τη φούσκα των ακινήτων και της κατανάλωσης καθώς η κοινωνία μόνο κατανάλωνε. 
Αναφερόμενη στις κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, η κ. Διαμαντοπούλου δήλωσε πως επανήλθε χωρίς νέα αιτήματα, όταν τα προηγούμενα αιτήματα είχαν απαντηθεί ένα προς ένα. 
Η περίοδος των τελευταίων ετών ήταν η πιο δύσκολη καθώς ήταν δραματικό να παίρνεις αποφάσεις για τους πολίτες, δήλωσε στο ΣΚΑΪ η υπουργός Ανάπτυξης, Άννα Διαμαντοπούλου. 
Τέλος, για την τροπολογία «Μπαμπινιώτη» είπε πως δεν έχει κατατεθεί στη Βουλή. Υπεραμύνθηκε του νόμου λέγοντας ότι είναι μια βαθιά και μεγάλη αλλαγή, ενώ επισήμανε επίσης ότι στην πορεία εφαρμογής του δεν αποκλείονται κάποιες βελτιώσεις. 
Σημείωσε ακόμα πως ο νόμος συνδέθηκε με την χρηματοδότηση μετά τις δηλώσεις κάποιων ότι δεν θα εφαρμόσουν το νόμο.