dimotiko_simboulio_02Είναι, ή όχι, ασυμβίβαστη η ιδιότητα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου με αυτήν του υποψήφιου βουλευτή; Στο ερώτημα απαντά “όχι” ο Χάρης Αηδονόπουλος, που είναι και τα δύο… >>>

 

Ο κ. Αηδονόπουλος τυγχάνει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Αυτό σημαίνει ότι, κατά την απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, από τη Δημοτική Τηλεόραση, μπορεί να μιλά για οποιοδήποτε θέμα χωρίς αυτό να προσμετράται στον τηλεοπτικό του χρόνο.

Κι αυτό, επειδή ο κ. Αηδονόπουλος αποφάσισε να δοκιμαστεί στην κεντρική πολιτική σκηνή, ως υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Αντιλαμβάνομαι ότι η πρωτοφανής για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας μας δυναμική που παρουσιάζει το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει προκαλέσει στους εκπροσώπους του δικομματισμού τεράστια ανησυχία. Αναρωτιούνται, λοιπόν, κάποιοι αν θα πρέπει να παραιτηθώ από τη θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Τους απαντώ ότι τη θέση αυτή δεν μου την εμπιστεύθηκε η Νέα Δημοκρατία. Ο λαός της Θεσσαλονίκης με εκλέγει εδώ και μία εικοσαετία και οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων με επέλεξαν για να υπηρετήσω το δημοτικό συμβούλιο της πόλης από την θέση του αντιπροέδρου. Ποτέ δεν είχα έρωτα με τις καρέκλες. Θα υπηρετώ την πόλη μας και τους ανθρώπους της από όποιο πόστο μου ορίζουν οι Θεσσαλονικείς», απάντησε εγγράφως σήμερα, μετά από δημοσίευμα του  http://taxalia.blogspot.com.