varemenos_01Άλλος ένα δημοσιογράφος, ο Γιώργος Βαρεμένος, κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο διεκδικώντας μια θέση στα βουλευτικά έδρανα. Θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην Αιτωλοακαρνανία, απ' όπου κατάγεται! >>>


Ήδη, αυτές τις ημέρες ο κ. Βαρεμένος ξεκίνησε τις πρώτες του επαφές από το Αγρίνιο, πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε. Μάλιστα, έχει διατελέσει Πρόεδρος των Αιτωλοακαρνάνων Φοιτητών της Αθήνας κατά τη διάρκεια της φοίτησης του στη Νομική.
«Μπορεί ο καθένας να καταλογίσει λάθη στον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, ένα δεν μπορεί να αρνηθεί: ότι είναι το πιο ανοιχτό κόμμα, με δημοκρατικές διαδικασίες, που είναι δύσκολο να εφαρμοστούν σε μια χώρα που έχει συνηθίσει στα αρχηγικά κόμματα, όπου επιβάλλεται η θέληση του ενός», είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του, στην "Παρασκευή +13".
"Δεν αποχωρώ από τη δημοσιογραφία και δεν προσχωρώ στην πολιτική – εννοώ στην επαγγελματική πολιτική, όπως αυτή είναι διαδεδομένη στα δυο μεγάλα κόμματα. Η στρατιά των επαγγελματιών της πολιτικής είναι πολυάριθμη και δεν έχει ανάγκη από έναν άνθρωπο σαν κι εμένα.
Πήγα σε ένα κόμμα που είναι ταυτισμένο με τη διαμαρτυρία και εκεί φιλοδοξώ να ενώσω τη δική μου φωνή, που φιλοδοξώ να είναι μια καθαρή φωνή. Θυμάστε πώς ήταν ο τίτλος της εκπομπής μου στο STAR; «Λόγια Σταράτα». Ε, λοιπόν, κάπως έτσι θέλω να είναι και στην πολιτική" ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος...