Από την επίσκεψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο ΕΚΘ. Η έκφραση του προσώπου του προέδρου του Κέντρου, κ. Τσαραμπουλίδη (τέταρτος από αριστερά) τα λέει όλα.
Επίσκεψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου, κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ. >>>


Η επίσκεψη είχε καθαρά προεκλογικό χαρακτήρα, αφού στο κλιμάκιο συμμετείχαν υποψήφιοι βουλευτές του κινήματος.
Ο Πρόεδρος του ΕΚΘ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης και μέλη της διοίκησης ενημέρωσαν τους υποψήφιους βουλευτές σχετικά με τα επίπεδα της πραγματικής ανεργίας στην πόλη, αλλά και τις κοινωνικές δράσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση της ουσιαστικής στήριξης των ανέργων.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υποστήριξαν πως "η αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων συνιστά μία από τις προγραμματικές δεσμεύσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου"...
Μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές, τα... άκουσαν οι γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών ΠΑΣΟΚ Α και Β Θεσσαλονίκης, Χρόνης Μακρίδης και Κώστας Πέικος, ο γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Γεράκης και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Μαρία Παυλίδου.