Έντεχνη, λαϊκή, ροκ, hip hop και ρεμπέτικη μουσική θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρεθούν στο 5ο Μουσικό Φεστιβάλ Νέων που διοργανώνουν >>>
η Δημοτική Κοινότητα Συκεών του δήμου Νεάπολης-Συκεών και το Κέντρο Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας «ΠΥΞΙΔΑ».


Το 5ο Μουσικό Φεστιβάλ Νέων, με τη συμμετοχή έξι μουσικών συγκροτημάτων από τα γυμνάσια και λύκεια του δήμου Νεάπολης-Συκεών, ανοίγει απόψε στις 9 μ.μ., στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» (Καρόλου Κουν 13). 

θα εμφανισθούν οι "ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΛΗΓΕΣ" (1ο ΕΠΑΛ Νεάπολης και 1ο Γυμνάσιο Νεάπολης), οι "ΛΑΪΚΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ" (2ο ΓΕΛ Νεάπολης), οι "NUCLEAR REACTOR" (1ο ΓΕΛ Συκεών), οι "TOTAL FORCE" (1ο Γυμνάσιο Συκεών) και οι "ECHO" (2ο ΓΕΛ Συκεών).

Ο δήμος μέσα από τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ δίνει και φέτος την ευκαιρία σε νέα παιδιά να προβάλουν τις ικανότητες και μέσα από τις μουσικές νότες να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, να επικοινωνήσουν και να διασκεδάσουν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους ξεσηκώνοντας το κοινό.