Aναβλήθηκε για τις 29 Ιουνίου η δίκη του εκδότη Γιώργου Κουρή, ο οποίος κατηγορείται για χρέη στο Δημόσιο. >>>
Για τις 29 Ιουνίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του εκδότη Γιώργου Κουρή, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες για χρέη στο Δημόσιο, συνολικού ύψους περίπου 300.000 ευρώ. 
Οι συνήγοροι του εκδότη, ο οποίος ήταν απών από το δικαστήριο, υποστήριξαν ότι για το επίδικο χρέος ο κατηγορούμενος έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για ρύθμιση Ωστόσο δεν προσκομίστηκε στο δικαστήριο το σχετικό παράβολο και έτσι η δίκη διακόπηκε για μετά το μεσημέρι ώστε να κοινοποιηθεί το συγκεκριμένο στοιχείο.
Με την επανάληψη της διαδικασίας η πλευρά Κουρή υποστήριξε ότι έχει ήδη καταβληθεί η πρώτη δόση του χρέους και ότι η διαδικασία έχει παγώσει ενόψει επικείμενων αλλαγών, με νομοθετική ρύθμιση, ως προς τις προβλεπόμενες δόσεις σε περιπτώσεις ρύθμισης οφειλών και ενοποίησης εφοριών. Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση ώστε ο κατηγορούμενος να φροντίσει για την προσκόμιση όλων των σχετικών εγγράφων, ώστε να πιστοποιηθεί ότι πράγματι το χρέος βρίσκεται σε διακανονισμό με τις αρμόδιες αρχές.