Εκεί που πήγαινε καλά, δέχτηκε το γκολ, ο Άρης, στο ΟΑΚΑ, από τον Παναθηναϊκό, που έπαιζε με δέκα παίκτες. Κι έτσι, έκανε την αποστολή των πλέι οφς πάρα πολύ δύσκολη. Μόνον αν κερδίσει και τα τρία παιχνίδια >>>
και, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ χάσουν και τα τρία παιχνίδια που έχουν να δώσουν, μπορεί να ελπίζει ότι θα πάρει τη θέση του ενός ή του άλλου.
Αν βάλουμε κάτω το παιχνίδι, δεν ήταν καθόλου καλό. Ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες με τον Άρη να δείχνει ότι φοβόταν ιδιαίτερα αυτόν τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, η αποβολή του Σπυρόπουλου έγινε στο 60 και, για την επόμενη μισή ώρα, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε μία ευκαιρία...
Έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι, όποιος έβαζε γκολ θα έπαιρνε και το ματς. Το έβαλε ο Ρούντολφ... Και ήταν το πρώτο του στο πρωτάθλημα. 


Ταυτότητα του αγώνα

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ
  • Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
  • Βοηθοί: Μαγιάνης (Άρτας), Ποντίκης (Πρέβεζας)


Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος (65’ Ρούντολφ), Ζέκα (75’ Μαρίνος), Κουίνσι, Κλέιτον (65’ Νίνης).

Άρης (Μανουέλ Μασάδ): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Περέιρα, Φατί, Καζναφέρης (46’ Γιαννιώτας), Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Τριανταφυλλάκος (65’ Πρίττας), Ούμπιντες, Τσουκάνης (46’ Κατίδης).

Σκόρερ: 82’ Ρούντολφ

  • Κίτρινες κάρτες: 18’ Καζναφέρης, 58’ Σπυρόπουλος,  67’ Σιμάο, 72’ Σανκαρέ
  • Κόκκινες κάρτες: 60’ Σπυρόπουλος