Σχεδόν ένα μήνα μετά το θάνατο της Whitney Houston, το φως της δημοσιότητας βλέπει η διαθήκη της, σύμφωνα με την οποία όλα τα προσωπικά αντικείμενα και οτιδήποτε ανήκει στη Whitney Houston θα περάσουν στην κόρη της. >>>Η τραγουδίστρια είχε υπογράψει το έγγραφο το Φεβρουάριο του 1993, ένα μήνα πριν τη γέννηση της Bobbi Kristina, βέβαια και συγκεκριμένα το 2000 αυτό τροποποιήθηκε, διευκρινίζοντας πως ότι έχει και δεν έχει η Whitney θα περάσουν μετά το θάνατο της στην κόρη της.
Όμως η Bobbi Kristina δεν θα τα λάβει όλα κατευθείαν. Το πρώτο μέρος της κληρονομιάς της η 19χρονη θα το λάβει στα 21, το δεύτερο στα 25 και όλα τα υπόλοιπα στα 30 της. Οι διαχειριστές της διαθήκης είναι ο αδερφός της και η γυναίκα του, Gary και Patricia Houston, οι οποίοι εκτός των άλλων έχουν αναλάβει και την επιμέλεια της Bobbi, η οποία δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει το θάνατο της μητέρας της.
Όμως, αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι το κομμάτι της διαθήκης σύμφωνα με το οποίο η 49χρονη σταρ που βρέθηκε νεκρή στις 11 Φεβρουαρίου μέσα στην μπανιέρα της ξεκαθάριζε ότι στην περίπτωση που η Μπόμπι Κριστίνα πέθαινε πριν από την ίδια, τότε η περιουσία της θα μοιραζόταν ισάξια ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς της και στον πρώην σύζυγό της, Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown).
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1983 και χώρισε το 2007 ενώ ο γνωστός τραγουδιστής δεν χαίρει καθόλου εκτίμησης από την οικογένεια Χιούστον καθώς θεωρείται ηθικός αυτουργός για την "κατρακύλα" της Γουίτνεϊ που ξεκίνησε όταν εκείνος τη μύησε στον κόσμο των ναρκωτικών και τελείωσε την ημέρα του θανάτου της.