Ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι και έφτασε έτσι τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του απέναντι στην αξιόμαχη Ξάνθη. >>>
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη τα έπαιξε όλα για όλα αλλά και ο Δώνης δεν άφησε πίσω τον Ατρόμητο... στη μοίρα του. Πέρασε στο παιχνίδι τους Αναστασάκο και Μπρίτο στις θέσεις των Επστάιν και Μπάλλα θέλοντας να γεμίσει την περιοχή για να δημιουργήσει καταστάσεις για γκολ.
Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρίες όταν στην ομάδα υπάρχει ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Ελληνας επιθετικός στο 82ο λεπτό πήρε τη μπάλα, την κράτησε, πέρασε παίκτες και εξαπέλυσε το σουτ που έκρινε την αναμέτρηση! 
Σκόρερ: Μήτρογλου 82' 
Κίτρινες: Τόμας 40', Πίτου Γκαρσία 69', Σκόνδρας 72', Αναστασάκος 90+4' - Σουάνης 34', Κομεσίδης 38'
Κόκκινη: Κομεσίδης 53' (2η κίτρ.)
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Πίτου Γκαρσία, Μπάλλας (Μπρίτο 59'), Φυτανίδης, Επστάιν (Αναστασάκος 65'), Καραγκούνης (Σφακιανάκης 72'), Δημούτσος, Μήτρογλου.
Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Στάσιακ, Φλίσκας, Βλαχοδήμος (Μαρκόβσκι 64'), Βασιλακάκης, Σουάνης (Εντιμάρ 54'), Πόι (85' Καζάκης), Μαρσελίνιο.