Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και κατάφερε πάλι να προκαλέσει και να συζητηθεί.>>>
Εμείς απλά σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα της συνέντευξης. Οποιαδήποτε παρεμβολή τη θεωρούμε ιεροσυλία…

Ο τρόπος που αντιµετωπίζεις το σεξ σε σχέση µε όσα λες γι’ αυτό στις συνεντεύξεις σου, θα µπορούσε να παρεξηγηθεί από κάποιους. Ορισµένοι θα στοιχηµάτιζαν ότι είσαι bisexual. 

«Όλοι οι άνθρωποι από τη φύση µας είµαστε bisexual! Αν βάλεις, για παράδειγµα, ένα αγοράκι να διαλέξει ένα χρώµα για τα ρούχα του που να του αρέσει, εκείνο χωρίς να γνωρίζει από πριν τους «κανόνες» µπορεί να επιλέξει ακόµη και το ροζ. Αυτό όµως δεν σηµαίνει ότι αυτό το αγοράκι είναι gay. Η σεξουαλικότητα δεν έχει φύλο, ούτε κατατάσσεται στο «άνδρας», «γυναίκα», «ερµαφρόδιτος», αν και εγώ προσωπικά δεν είµαι bisexual. Ωστόσο, δεν µε αφορά τι λέει ή τι πιστεύει ο κόσµος για µένα. Μπορεί να λένε ότι τα βράδια ντύνοµαι τραβεστί. ∆εν µε νοιάζει. Εγώ πάντα κάνω αυτό που θέλω».

Από ποια ηλικία έχεις αυτές τις απόψεις για το σεξ;

«Από πολύ µικρή ηλικία. Θυµάµαι µάλιστα ότι όταν ήµουν επτά χρόνων, όταν πια ο πατέρας µου είχε παντρευτεί τη δεύτερή του γυναίκα, όποτε βρισκόµουν κοντά της ένιωθα πάντοτε µια σεξουαλική έλξη και πήγαινα και της χάιδευα το στήθος. Εκείνη βέβαια αισθανόταν πολύ άβολα µε αυτό, αλλά ήµουν ένα µικρό παιδάκι».

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι κάποιοι θα σοκαριστούν διαβάζοντας ότι αισθανόσουν σεξουαλική έλξη για τη µητριά σου.

«Αυτή είναι όµως η αλήθεια µου και εγώ έχω µάθει να λέω µόνο αλήθειες, είτε αρέσει αυτό σε κάποιους είτε όχι. Και ξέρεις τι κατάλαβα; Ότι ο κόσµος λέει κάτι κακό για σένα µόνο όταν έχει θέµατα ο ίδιος µε τον εαυτό του, όταν δεν έχει λύσει τα δικά του κόµπλεξ. Αλλιώς, δεν ασχολείται καν».

Η Αντωνία είναι ταυτόχρονα η σύντροφός σου, η σύζυγός σου και η καλύτερη σου φίλη;

«Η Αντωνία είναι η κολλητή µου, η ερωµένη µου, η γυναίκα του σπιτιού µου και της ζωής µου, ένας άνθρωπος που έχει πολλά πρόσωπα και που γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είµαι και µαζί της. Είναι ένας άνθρωπος µε τον οποίο έχω µοιραστεί απίστευτες στιγµές µέχρι τώρα, τα τελευταία τρία χρόνια που είµαστε µαζί».

Μοιράζεσαι µαζί της ακόµη και τις φαντασιώσεις που µπορεί να έχεις µε άλλες γυναίκες;

«Τα πάντα! Ό,τι πιο ακραίο µπορείς να φανταστείς’»