Ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίστεψη του Αντώνη Σαμαρά σε Ισπανία και Πορτογαλία. Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας κ. Pedro Passos Coelho. >>>

Ο πορτογάλος πρωθυπουργός τόνισε στην προσφώνηση του ,πως ο Α. Σαμαράς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την διακυβέρνηση της χώρας και δήλωσε: «Αντώνη, σου εύχομαι το καλύτερο για τις εκλογές στην Ελλάδα.
Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες αξίζουν καλύτερη κυβέρνηση και ισχυρή πλειοψηφία για την αλλαγή στη χώρα σας.
Φυσικά, είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος, για να κάνει τη δουλειά»
Μετά τη συνάντηση τους, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε την εξής δήλωση: «Χρόνια πολλά σήμερα για τη διπλή μας εθνική γιορτή, της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Γυρνώντας από το ταξίδι στην Ιβηρική Χερσόνησο, λέω, με βεβαιότητα, ότι η Ελλάδα μπορεί να προσβλέπει σε δύο καλούς φίλους, τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Είναι κοινή η μοίρα μας, κοινά τα προβλήματα, κοινή η αγωνία για το θέμα της οικονομίας, για την ανάγκη της ανάπτυξης και για την ανάγκη της πάταξης της λαθρομετανάστευσης. Αυτά είναι τα σημεία στα οποία επικεντρώθηκαν οι σημερινές μας επαφές. Αυτά είναι τα κύρια σημεία, τα οποία πιστεύω ότι πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει ο Ελληνικός λαός και η Ελληνική πολιτική ηγεσία».