Οι καλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές από όλο τον κόσμο θα προβληθούν το τριήμερο 29 μέχρι 31 Μαρτίου στο συνέδριο INPUT, που διοργανώνουν από κοινού το Ινστιτούτο Γκέτε και η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100. >>>


Εδώ και 25 χρόνια η INPUT (International Public Television) υπηρετεί την ελεύθερη πρόσβαση στην τηλεόραση και οργανώνει κάθε χρόνο τον Μάιο, σε διαφορετική χώρα, το διεθνές συνέδριό της. Για πρώτη φορά το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα -και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.

Στο Mini-INPUT της Θεσσαλονίκης θα λάβουν μέρος ειδικοί από όλο τον κόσμο. Εμπνευσμένοι από την επικαιρότητα και τις εξελίξεις στη δημόσια τηλεόραση, θα επιλεγούν, θα προβληθούν και θα συζητηθούν τηλεοπτικά προγράμματα από ολόκληρο τον κόσμο και όλων των κατηγοριών όπως ντοκιμαντέρ και ταινίες. Συνδιοργανωτής είναι το Ινστιτούτο Γκέτε της Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν το τριήμερο 29-31 Μαρτίου στην αίθουσα Παύλος Ζάννας στον κινηματογράφο Ολύμπιον, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.