Το παγκόσμιο κίνημα «We are all Greeks» επεκτάθηκε και στο διαδίκτυο μετά από πρωτοβουλία ομογενών επιχειρηματιών, οι οποίοι δημιούργησαν το facebook αλά ελληνικά. >>>
Βασικό κίνητρο των Ελλήνων επιχειρηματιών και των εταιρειών που στηρίζουν αυτό το μεγαλεπήβολο πρόγραμμα, είναι η προβολή της Ελλάδος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και η δημιουργία ενός φιλελληνικού κλίματος διεθνώς.
Στην ιστοσελίδα www.greek-smile.com μπορούν να γίνουν μέλη όσοι είναι ή και αισθάνονται Έλληνες.
Εμπνευστές και δημιουργοί της είναι οι Ελληνοαμερικανοί Ted Manatos και Jerry Papas από τη Νέα Υόρκη, ο Φοίβος Μορίδης και o Sav Kiriakides από το Λονδίνο και ο Paul Makris από την Μελβούρνη.
Το Greek Smile ξεκίνησε την πιλοτική του λειτουργία ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Λόγω της ανταπόκρισης, το σύστημα «έπεσε» προσωρινά...
Περισσότεροι από 25.000 Έλληνες έγιναν μέλη, μεταξύ των οποίων αρκετοί επώνυμοι, όπως η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη, η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη, ο επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου της Easy jet και η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια κοσμημάτων Ανθή Ζαχαράκη.
Το Greek Smile, το οποίο είναι απλό, εύχρηστο, παρά τις αρκετές καινοτομίες του σε σύγκριση με το facebook. Τα μέλη μπορούν να ανεβάζουν τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους, να βρίσκουν τους φίλους τους, ενώ μέσα από την ιστοσελίδα διαφημίζονται ελληνικές επιχειρήσεις.
Μετά το Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσει η πλήρης και ολοκληρωμένη λειτουργία του Greek Smile.