Βροχερό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας κυρίως μετά το μεσημέρι, με τοπικά έντονα φαινόμενα στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο, εξασθένηση των ανέμων στο Ιόνιο και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012. >>>Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη Νότια Ελλάδα και στο Αιγαίο, ενώ αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 8 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 9, στη Δυτική Ελλάδα από 5 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 11, στο Βόρειο Αιγαίο από 5 έως 10 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 7 έως 18, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 21 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι έως βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις εντάσεων 8 με 9 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν σχεδόν θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν σημαντικά και το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους μέτριους μέχρι ισχυρούς.
Νεφώσεις με βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι και πιθανόν παροδικά έντονα φαινόμενα που θα συνοδεύονται από καταιγίδες, καθώς και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι σχεδόν θυελλώδεις και κατά περιόδους τοπικά θυελλώδεις. 
Παροδικές βροχές κατά τις βραδινές κυρίως ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.