Μια μέρα σαν τη σημερινή 29 Μαρτίου του 2007 σημαδεύτηκε μια για πάντα ο ελληνικός αθλητισμός. Ο 25χρονος Μιχάλης Φιλόπουλος οπαδός του Παναθηναϊκού έπεφτε νεκρός μετά από >>>
πολλαπλές μαχαιριές κατά τη διάρκεια επεισοδίων πριν το αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τον αγώνα κυπέλλου Ελλάδας  στην περιοχή της Παιανίας.
Οι ''οπαδοί'' των δύο ομάδων είχαν δώσει ραντεβού ''θανάτου'' για ξεκαθάρισμα λογαριασμών,με αποτέλεσμα το θάνατο του Μιχάλη Φιλόπουλου.Την επόμενη μέρα η πολιτεία αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων  των ομαδικών αθλημάτων για 2 βδομάδες.
Που βρίσκεται η υπόθεση σήμερα;
Ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει τίποτα και δεν έχει αποδοθεί καμιά ευθύνη.Η εκδίκαση της έφεσης που είχε προγραμματιστεί για την 26η Μαρτίου πήρε για άλλη μια φορά αναβολή και ορίστηκε την προσεχή Παρασκευή 30 Μαρτίου.Ο λόγος της αναβολής; Ένα μέλος της σύνθεσης του δικαστηρίου δήλωσε κόλλημα με αποτέλεσμα η διαδικασία να διακοπεί.Μια υπόθεση που έπρεπε να είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει.
Η διαδικασία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2011,εξαιτίας όμως των συνεχόμενων αναβολών δεν έχει αρχίσει ακόμα.