Λες και δε συνέβη τίποτα… Ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά τη συμμετοχή του στην εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του διαδόχου του, στο εκλογικό τμήμα Ν.Ερυθραίας, έκανε λόγο για “περισσότερες ηλιόλουστες ημέρες”… >>>

 

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι είναι η ώρα του πολίτη για να αλλάξει η χώρα, σημειώνοντας ότι ο στόχος είναι να δοθεί προοπτική και αισιοδοξία για το μέλλον. «Προσωπικά πάλεψα» είπε και ευχήθηκε στη νέα ηγεσία «να έχει περισσότερη ξαστεριά και ηλιόλουστες μέρες».

Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι θα είναι κοντά στην προσπάθεια που γίνεται ως απλός πολίτης και επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και αλλαγής.

Του φταίνε τα μίντια…

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι υπήρξε ένα πολιτικό σύστημα, ένα μιντιακό σύστημα και ένα σύστημα δικαιοσύνης που τόσα χρόνια σπατάλησε τις δυνατότητες που έχει η χώρα, μέσω αδιαφάνειας και λεηλασίας. Το ΠΑΣΟΚ είχε ένα τιτάνιο έργο να φέρει εις πέρας για να μην βουλιάξει η χώρα και για να αλλάξει και σε αυτήν την κατεύθυνση εργάστηκε, είπε ο κ. Παπανδρέου.

Η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες· έχει τη δυνατότητα να είναι μια χαρούμενη κοινωνία και όχι μια κοινωνία μέσα στην κατάθλιψη και τα προβλήματα που ζούμε αυτήν την εποχή, σημείωσε και κατέληξε, λέγοντας: «Πιστεύω θα τα καταφέρουμε».