Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και βροχοπτώσεις αναμένουμε σήμερα και αύριο σύμφωνα με την εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. >>>Στην Αττική ο καιρός αρχικά θα αίθριος αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 
Στην συμπρωτεύουσα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Δευτέρα 05-03-2012
Ο καιρός: Στα βόρεια τοπικές νεφώσεις με βροχές μικρής διαρκείας στη Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι και από τα δυτικά. Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το βραδύ βόρειοι με την ιδία ένταση.
Ενώ θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.