Από τα σαγόνια του καρχαρία κατάφερε να σώσει τη 15χρονη κόρη της μια μητέρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ. >>>Η Βάλεχ και η κόρη της Σίδνεϊ έκαναν σέρφινγκ σε παραλία της Φλόριντα, όταν κάτι τράβηξε τη 15χρονη ξαφνικά κάτω από το νερό. Ήταν η στιγμή που δεχόταν την πρώτη επίθεση του καρχαρία. Η μητέρα της την τράβηξε αμέσως πάνω στη σανίδα, ο καρχαρίας όμως επιτέθηκε ξανά. Η κοπέλα χάθηκε ξανά κάτω από το νερό, η Βάλεχ όμως την έπιασε από τους όμως και την τράβηξε, χτυπώντας τον καρχαρία στη μύτη.
«Ένιωθα σαν να βρίσκομαι σε σκηνή από τα 'Σαγόνια του καρχαρία' και είπα 'δεν θα αφήσω αυτό το πράγμα να σκοτώσει την κόρη μου', την τράβηξα από τους ώμους και την πέταξα στο μπροστά μέρος της σανίδας μου», δήλωσε η μητέρα.
Με τη βοήθεια άλλων σέρφερ βγήκαν στην ακτή, όπου ήδη βρισκόταν ένα ασθενοφόρο, καθώς ένας άλλος λουόμενος είχε δεχτεί νωρίτερα επίθεση πιθανώς του ίδιου καρχαρία. Ο άνδρας βρισκόταν στα ρηχά όταν δέχτηκε την επίθεση, με το νερό να του φτάνει μέχρι τη μέση.
Λόγω των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών για την εποχή, οι καρχαρίες άρχισαν να κολυμπούν στα ρηχά νωρίτερα απ' ό,τι συνήθως.