Μικρή αλλαγή του καιρού αναμένεται την Κυριακή με μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια και σποραδικές βροχές και κατ αιγίδες στα ηπειρωτικά. >>>
Η θερμοκρασία σε γενικά πλαίσια στην υπόλοιπη χώρα θα παραμείνει κοντά στους 20 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες οι χαμηλές θερμοκρασίες και τα αυξημένα ποσοστά υγρασίας θα κάνουν την ψύχρα πιο αισθητή, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στην ηπειρωτική χώρα.
Πιο αναλυτικά την Κυριακή
Αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγη αραιή συννεφιά. Το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις στη βόρεια και δυτική Ελλάδα και σταδιακά και στην Πελοπόννησο και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές. Στα ορεινά αυτών των περιοχών πιθανόν να σημειωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες, όμως τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα υποχωρήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4..21 στα βόρεια, από 7..22 στα κεντρικά, και στα νότια της χώρας δεν θα ξεπεράσει τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα στο Ιόνιο θα είναι αρχικά ασθενείς και το βράδυ θα φτάσουν τα 5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα είναι βορειοδυτικοί στις ίδιες εντάσεις.  ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10..22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στον Ευβοϊκό βόρειοι μέχρι 4 μποφόρ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και ασθενείς τοπικές βροχές το μεσημέρι, με βελτίωση μέχρι το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8..20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές κυρίως διευθύνσεις 2-3 μποφόρ. 
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ
Τη Δευτέρα θα επικρατούν παρόμοιες καιρικές συνθήκες. Ο καιρός το πρωί θα είναι αίθριος με πιο πυκνή νέφωση στην Θράκη και γενικά στα παραθαλάσσια τμήματα της βόρειας Ελλάδας. Από το μεσημέρι και μετά θα αναπτυχθούν νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα βόρεια, δυτικά και νότια ηπειρωτικά της χώρας. Στα ορεινά πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες, με βελτίωση τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα φτάνοντας τους 20-21 βαθμούς Κελσίου. Οι βοριάδες στα πελάγη θα πνέουν από 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ αλλά θα ενισχυθούν στο βόρειο Αιγαίο μέσα στη νύχτα μέχρι 7 μποφόρ.
Την Τρίτη τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στη Χαλκιδική, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά αλλά και στα βόρεια τμήματα της Κρήτης. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας προβλέπεται τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά της δυτικής Κρήτης. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στα βόρεια και ανατολικά όπου δεν θα ξεπεράσει τους 14-15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν σε μέτριες εντάσεις 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα είναι πιο ενισχυμένοι από 5-7 και πιθανόν στο κεντρικό Αιγαίο πρόσκαιρα 8 μποφόρ.