Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της υπόθεσης με την εμπλοκή γνωστού παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης στην υπόθεση με το κύκλωμα της κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε στις 21 Μαρτίου του 2012 από την Αστυνομία. >>>
Η κοινή γνώμη αναστατώθηκε όταν αποκαλύφθηκε πως ο γνωστός παρουσιαστής έκανε χρήση κοκαΐνης. Οι αποκαλύψεις όμως φαίνεται πως δε σταματούν εκεί, αφού οι έρευνες έχουν οδηγήσει τους αστυνομικούς σε ανθρώπους των γηπέδων. Ο ένας μάλιστα έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τη Δικαιοσύνη, ενώ ο δεύτερος υπηρετεί τον αθλητισμό από το πόστο του αθλητικού συντάκτη.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία στο κύκλωμα της κοκαΐνης είχε ενεργό ρόλο, -λέγεται πως ήταν ο εγκέφαλος- και φίλαθλος μεγάλης ομάδας, γνωστός στα οπαδικά στέκια, ο οποίος μάλιστα είχε εμπλακεί στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 26 Μαρτίου του 2007 στο ραντεβού θανάτου στη Λαυρίου. Ωστόσο τότε αθωώθηκε.
«Φέρε μου δύο εισιτήρια» έλεγε ο παρουσιαστής στον έμπορο της κοκαΐνης και αυτό τον τρόπο έδινε την παραγγελία του, δηλαδή δύο γραμμάρια κοκαΐνης. Βάσει της δικογραφίας ο αγαπητός παρουσιαστής είχε κάνει δύο παραγγελίες μία στις 14 Ιανουαρίου στο Αιγάλεω και μία στις 17 Μαρτίου στο Περιστέρι. Ωστόσο όπως προκύπτει από την έρευνα τα ναρκωτικά που αγόραζε ήταν αυστηρά για προσωπική χρήση, γι' αυτό άλλωστε δεν τον επιβαρύνει καμία κατηγορία.
Στη λίστα με τους πελάτες του κυκλώματος, εκτός από το όνομα του παρουσιαστή, σε περίοπτη θέση φιγουράρει και το όνομα αθλητικού συντάκτη που αρθρογραφεί σε γνωστή οπαδική εφημερίδα και το κοινό τον ξέρει γιατί είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ομάδας για την οποία γράφει. Όπως φαίνεται και αυτός με τη σειρά του επικοινωνούσε με τους διακινητές του κυκλώματος και αγόραζε... «εισιτήρια» για προσωπική του χρήση.