Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε χθες το απόγευμα ένας 57χρονος άντρας στην Μενεμένη. Δράστης ένας 31χρονος ομογενής που, με τη βοήθεια δυο 25χρονων αλλοδαπών, υπό την επείρια αλκοόλ δεν δίστασαν να >>>επιτεθούν στον άτυχο άντρα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Μενεμένης, στο πεζόδρομο της οδού Νίκου Κυριακίδη.

Το σημείο που έγινε η επίθεση βρίσκεται δίπλα στα δημοτικά σχολεία της περιοχής,όπου πολλά παιδιά έγιναν μάρτυρες της επίθεση, και κινδύνευσαν άμεσα από τον δράση. Μάλιστα, το θύμα ήταν σε απόσταση αναπνοής από την είσοδο του σπιτιού του.
Οι δράστες με καταγωγή από την Ρωσία και τη Γεωργία, τελικά δεν κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης αφού οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έδρασαν γρήγορα. Μάλιστα, ο 31χρονος, αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη και αποπειράθηκε να μαχαιρώσει και τους αστυνομικούς.
Ο άτυχος ηλικιωμένος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο οπου νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή χωρίς κίνδυνο αφού εγχειρίστηκε με επιτυχία.
Πρέπει να σημειωθεί οτι τον τελευταίους μήνες η εγκληματικότητα στην περιοχή έχει ραγδαία αύξηση με ληστείες,κλοπές και επιθέσεις όπως αυτή.