Μερικές εβδομάδες μετά την έλευση της νέας χρονιάς, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μπήκαν στα γραφεία ενός συμβολαιογράφου και υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό.>>>
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα προγαμιαίο συμβόλαιο ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγάρι πριν προχωρήσουν στο μεγάλο βήμα και ανέβουν στα σκαλιά της εκκλησίας. Μία τέτοια κίνηση είναι μοδάτη θα λέγαμε για τα ζευγάρια της showbiz, τα οποία έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια.
Ένας από τους όρους του συμβολαίου αναφέρει ότι τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν αποκτηθεί από τον καθένα ξεχωριστά πριν από την ημερομηνία που ξεκίνησαν να μένουν μαζί, παραμένουν ατομική ιδιοκτησία. Σε περίπτωση γάμου θα ισχύσει το ίδιο.

Το σπίτι στο Νέο Βουτζά εξακολουθεί να μένει στον Σάκη, όμως αναφέρεται ρητά ότι σε αυτό θα μείνουν τα παιδιά με τη μητέρα τους, ανεξάρτητα από την σχέση που έχει ο τραγουδιστής με την Κάτια.

Σε περίπτωση γάμου, και με δεδομένο ότι η Κάτια θα συνεχίσει να μην εργάζεται, βλέπετε ο Σάκης είναι παραδοσιακός άντρας και τη γυναίκα τη θέλει δούλα και κυρά, συμφωνήθηκε ότι τα μισά από όσα κερδίζει όλα αυτά τα χρόνια ο τραγουδιστής ανήκουν στη σύντροφό του.