Τεταμένο είναι το κλίμα, στη Θεσσαλονίκη, πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11.15 στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Έχουν προγραμματιστεί τέσσερις προσυγκεντρώσεις σε απόσταση… αναπνοής από την εξέδρα των επισήμων και >>>

είναι άγνωστο αν η αστυνομία θα επιτρέψει να γίνουν. Αναλυτικά:

Στις 10 το πρωί έχει προγραμματιστεί προσυγκέντρωση των Πρωτοβάθμιων Σωματείων, μαζί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το κίνημα Συνελεύσεις Γειτονιάς, έξω από τον Ιερό Ναό Κυρίλλου και Μεθοδίου (βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την εξέδρα των επισήμων, που έχει στηθεί κάτω από το κτίριο του Γερμανικού Προξενείου).

Για την ίδια ώρα ακριβώς έχει προγραμματιστεί, στον ίδιο χώρο, συγκέντρωση των κινήσεων Άρδην, Σπίθα, Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο και των Αγανακτισμένων.

Στις 10, επίσης, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση της Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό και στη Φασιστική Απειλή. Η προσυγκέντρωση θα γίνει έξω από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως, σε απόσταση περίπου 700 μέτρων από το σημείο όπου βρίσκεται η εξέδρα της παρέλασης.

Για τις 11 το πρωί, έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση οι Ανένταχτοι Πατριώτες, στην παραλιακή Λεωφόρο Νίκης, στο ύψος της Σχολής Τυφλών, απέναντι, σχεδόν, από την εξέδρα των επισήμων.