Απίστευτο σενάριο κλοπής στον Εύοσμο, οι δράστες ήταν ή άτυχοι ή άπειροι. Ένας από τους δράστες, για να γλιτώσει από την αστυνομία, πήδηξε από τον τρίτο όροφο! >>>
Οι δράστες ήταν τρεις κάτοικοι της περιοχής, ηλικίας 35, 37 και 28 ετών αντίστοιχα. Αφού παραβίασαν την πόρτα εισόδου του διαμερίσματος, στον 3ο όροφο πολυκατοικίας, μπήκαν μέσα και άρχισαν να κλέβουν ό,τι έβρισκαν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δράστες βούτηξαν 200€, 5 χρυσές λίρες, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και 2 κινητά τηλεφωνά.

Μέχρι εκείνο το σημείο, όλα πήγαιναν καλά για τους δράστες. Τότε όμως μπήκε στο σπίτι η ιδιοκτήτρια, που έβαλε τις φωνές. Οι ληστές άρχισαν να την χτυπούν στο πρόσωπο και το σώμα αλλά δεν πρόλαβαν να φύγουν. Κάτω από το σπίτι είχε φτάσει περιπολικό, που ειδοποιήθηκε από γείτονες που κατάλαβαν τη ληστεία. 

Ο 35χρονος δράστης βγήκε στο μπαλκόνι και ''βούτηξε'' στο κενό για να αποφύγει τη σύλληψη. Τραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της πόλης. Οι δύο συνεργοί του, οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα όπου και κρατούνται. 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια.