peraia_plateia_01Την επανασύσταση του Εμπορικού Συλλόγου Περαίας αναμένεται να αποφασίσουν, απόψε, στις 9 το βράδυ, κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης, οι έμποροι και καταστηματάρχες της περιοχής. Η συνέλευση >>>

έχει προγραμματιστεί να γίνει στην αίθουσα του  δημοτικού συμβουλίου στους Νέους Επιβάτες, κάτω από το κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Η πρωτοβουλία επιχειρηματιών παίρνει "σάρκα και οστά", καθώς καλούν κάθε επιχειρηματία του πρώην Δήμου Θερμαϊκού να παρευρεθεί στην συνέλευση με σκοπό την άμεση επανεργοποίηση του Συλλόγου.

“Η ανάγκη ενεργοποίησης του Εμπορικού Συλλόγου και στην περιοχή της Περαίας με σκοπό την ανάδειξη και υποστήριξη της τοπικής αγοράς, αλλά και τη συλλογική αντιμετώπιση χρόνιων κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως επαγγελματίες είναι επιβεβλημένη. Μόνο μέσα από συλλογικότητα και αλληλεγγύη μπορούμε να επιβιώσουμε και να αντιμετωπίσουμε τη σοβαρότατη κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας και τον τόπο μας και όχι με ατομιστική εγωιστική λογική. Η απαξίωση θεσμών και αξιών είναι η κυρίως αιτία για την κρίση που βιώνουμε” τονίζουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της πρωτοβουλίας για την επανασύσταση του συλλόγου.

Ζητούν, ακόμη, τη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής και πιστεύουν ότι η κίνησή τους “θα βοηθήσει την ανάπτυξη του τόπου που ζούμε και συνάμα τον καθένα σαν επιχειρηματία”.