Στην Α΄Θεσσαλονίκης εκτός του ότι έχουν οριστικοποιηθεί τα σημεία όπου θα στηθούν τα εκλογικά κέντρα, έχουν καθοριστεί και οι εφορευτικές επιτροπές. Μάλιστα για πρώτη φορά επικεφαλής των εκλογικών επιτροπών θα είναι δικηγόροι. >>> Στη Β΄Θεσσαλονίκης, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως αύριο η διαδικασία καθορισμού των εκλογικών αντιπροσώπων, ενώ πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία της οργάνωσης των εκλογικών κέντρων.(ΔΕΣ ΤΟ ΧΑΡΤΗ) 
Κάλπες στην Α’ Θεσσαλονίκης
Στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, θα λειτουργήσουν 18 εκλογικά κέντρα του ΠΑΣΟΚ . Συγκεκριμένα:
-Στο δήμο Νεάπολης – Συκεών, ...πρώην δημαρχείο Πεύκων (Λ. Ειρήνης 19), πρώην δημαρχείο Νεάπολης (Ε. Βενιζέλου 125) , δημαρχείο Συκεών (Στρ. Σαράφη 1) πρώην δημαρχείο Αγίου Παύλου (Δωδώνης 7).
-Στο δήμο Παύλου Μελά, δημαρχείο Σταυρούπολης (Καραολή και Δημητρίου 1), στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολίχνης (Ελπίδος 33) στο πρώην δημαρχείο Ευκαρπίας, (Εθνικής Αντιστάσεως 24).
-Στο δήμο Ελευθερίου – Κορδελιού, στο δημαρχείο Εύοσμου (Π. Μελά 4) και στο πρώην δημαρχείο Κορδελιού (Εθνικής Αντίστασης 42).
-Στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, δημοτικό σχολείο επί της οδού Φιλιππουπόλεως στους Αμπελόκηπους και στο δημοτικό σχολείο στη Μενεμένη στην οδό Κυριακίδη.
-Στην Καλαμαριά στο θεατράκι της οδού Χιλής, στο ΚΑΠΗ της Κρήνης (οδός Λυκούδη) και στο θέατρο των 4ου και 5ου γυμνασίων στην Κηφησιά.
-Στον δήμο Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο 7 της ΔΕΘ, στο πολιτιστικό κέντρο της Τούμπας στο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων και στο Λιμάνι.