Αιφνιδίαζε τα θύματά του στις εισόδους των πολυκατοικιών.  >>>
Ακολούθως τα οδηγούσε με τη βία στα διαμερίσματά τους όπου τα βίαζε και στη συνέχεια τα λήστευε.
Ο 37χρονος κακοποιός δρούσε στις γειτονιές του Ζωγράφου και των Αμπελοκήπων ενώ η σύλληψή του προκάλεσε ανακούφιση καθώς μπήκε ένα τέλος στην αρρωστημένη του δράση.
Από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, τουλάχιστον έξι γυναίκες έχουν ζήσει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του «δράκου» ενώ εκφράζονται φόβοι ότι τα θύματά του είναι πολλά περισσότερα και απλά να μην έχον βρει τη δύναμη να τον καταγγείλουν.
Ο αδίστακτος κακοποιός, ελληνικής καταγωγής, επέλεγε να «χτυπήσει» πάντα ξημερώματα. Κρυβόταν στις πυλωτές πολυκατοικιών και περίμενε υπομονετικά να περάσει κάποια γυναίκα η οποία επέστρεφε στο διαμέρισμά της.
Στη θέα του θύματός του ο δράστης τις ακινητοποιούσε με τη χρήση όπλου, τις έσερνε στο εσωτερικό του κτιρίου και τις ανάγκαζε να τον οδηγήσουν στα διαμερίσματά τους. Εκεί εκτυλισσόταν το δράμα του βιασμού και αργότερα της ληστείας…
Οι πρώτες καταγγελίες για τη δράση του έγινε πριν από τρεις μήνες οπότε και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Δυο γυναίκες που είχαν πέσει θύματά του ανέφεραν για τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια του στην αστυνομία. Μετά τη σύλληψή του όλες τον αναγνώρισαν και τον περιέγραψαν ως διαταραγμένο άνθρωπο.
Το μοιραίο λάθος του 37χρονου ήταν όταν χρησιμοποίησε ένα από τα κινητά των θυμάτων του με το οποίο και επικοινώνησε σε άγνωστο αριθμό. Αυτό ήταν και το λάθος που τον πρόδωσε.
Κατά την έρευνα στο σπίτι του 37χρονου μετά τη σύλληψή του, βρέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα που αφαιρούσε από τα θύματά του, ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια κρότου, ένα μαχαίρι και μια συσκευή-σπρέυ με αναισθητικό υγρό.
Πληροφορίες thrakistime.gr