vavilonia_trihmero-mmeΤριήμερο εκδηλώσεων για την κρίση στα ΜΜΕ διοργανώνεται από σήμερα ως τις 11 Μαρτίου στο «Μικρόπολις», στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα το βράδυ, στο χώρο του καφέ εγκαινιάζεται έκθεση φωτογραφίας της >>>

Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας με θέμα «Είδηση υπό διωγμόν», η οποία θα φιλοξενηθεί για όλο το μήνα Μάρτιο. Η έκθεση περιλαμβάνει 35 φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από επαγγελματίες φωτορεπόρτερς με στόχο, όπως δηλώνει ο Μάριος Λώλος, πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ, «να δείξουμε ότι είμαστε και εμείς εργαζόμενοι».

Την έκθεση θα παρουσιάσει η Μαρίνα Μεϊντάνη, δημοσιογράφος, μέλος του «Ασύνταχτου τύπου».

Το Σάββατο, 10 Μαρτίου, στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Κρίση στον Τύπο. Ποια η Δημοσιογραφία σήμερα. Ποια η εναλλακτική πρόταση», με ομιλητές τον Αλέξανδρο Σχισμένο από το περιοδικό «Βαβυλωνία» και τους δημοσιογράφους Ντίνα Δασκαλοπούλου και Αλέξη Αλεξιάδη.

Την Κυριακή θα γίνει παρουσίαση της ραδιοφωνικής ομάδας στο «Μικρόπολις» που εκπέμπει κάθε Κυριακή από το στούντιο του 2ου ορόφου ζωντανά μέσω του Ράδιο Ένταση στην Αθήνα.

Το τριήμερο συνδιοργανώνουν η Ραδιοφωνική Ομάδα στο «Μικρόπολις», η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης και το περιοδικό «Βαβυλωνία».

 

vavilonia_trihmero-mme