regouzas_01Αν κρίνουμε από το μπαράζ αναρτήσεων στο Twitter, φαίνεται πως ο πρώην υφυπουργός, Αδάμ Ρεγκούζας, έχει πάρει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία και θα περιληφθεί κανονικά στα ψηφοδέλτια της Β Περιφέρειας Θεσσαλονίκης. >>>

 

Ο κ. Ρεγκούζας εμφανίστηκε ιδιαίτερα μαχητικός και χειμαρρώδης στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ουσιαστικά προανήγγειλε την παρουσία του στα ψηφοδέλτια με… Βενιζελικό σύνθημα: “ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ στη Β περιφέρεια Θεσσαλονίκης”, ανήρτησε.

Μίλησε, αρχικά, στο… είδος του:

“Σήμερα ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός είναι διαλυμένος. Πρέπει να τον φτιάξουμε από την αρχή με σχέδιο εφαρμογής κι όχι μόνο στα λόγια...”, σχολίασε.

Όταν κάποιοι χρήστες του Twitter σχολίασαν τα χρόνια της παρουσίας του στη Βουλή και στα ψηφοδέλτια, έγραψε:

“Τους συμφέρει να παρουσιάζουν την εμπειρία (την ηλικία) και την αποτελεσματικότητα ως μειονεκτήματα. Ελέγχουν καλύτερα τους άπειρους...”

Δικαιολόγησε την αγανάκτηση του κόσμου (“Και λίγα λέει ο κόσμος! Στη μικρή μου αποχή από την κεντρική πολιτική σκηνή, τα ιδία είπα κι εγώ, τα ιδία άκουσα από τα 4 παιδιά μου...”)

Όσο για τα όσα ακούστηκαν ότι ζήτησε… αναδρομικά, την ώρα που ο λαός πληρώνει το μεγαλύτερο βάρος της κρίσης, ξεκαθάρισε: “Έχω παραιτηθεί από αναδρομικά και οποιαδήποτε άλλη διεκδίκηση... Οτιδήποτε άλλο ακούγεται είναι εκ του πονηρού”!